Inschrijving optocht 2016 geopend

Traditie getrouw start de inschrijving van de Lampegatse optocht op 11/11. Belangrijk om te weten is dat dit jaar de deelnemersvoorwaarden verandert zijn ten opzichte van voorgaande jaren. Bekijk daarom goed de vernieuwde deelnemersvoorwaarden bij informatie/deelnemersvoorwaarden

Er zijn naast de gebruikelijke categorieën loopgroepen en wagens vanaf dit jaar ook de categorie kinderloopgroepen. De federatieve verenigingen en commissies waarbij de nadruk ligt op de presentatie van de vereniging/commissie hebben een eigen categorie gekregen.

Daarnaast is er een aanpassing gekomen in het start- en prijzengeld. Hierdoor komt het totale prijzengeld voor de winnaar van de categorie wagens A op maar liefst 1250,- euro!!!

Ook dit jaar zal Omroep Brabant de optocht weer live uitzenden en dat geeft u de unieke kans om uw deelname voor een zeer groot publiek te presenteren.

Dus wacht niet te lang met inschrijven en vul z.s.m. het bijgevoegde inschrijvingsformulier in, want de verzoeken voor plaatsing in de Lampegatse optocht worden behandeld op volgorde van binnenkomst!

Salaai

Commissie Lampegatse optocht